- 200g paneeria (voi valmistaa itse tai korvata esim. Valion kotijuustolla)
- 3 tomaattia
- 2 sipulia
- 2 vihreää paprikaa
- 1-2 vihreää chiliä
- 1 tl inkivääri-valkosipulitahnaa
- öljyä
- Mausteita:
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl jeeraa (juustokuminan siemeniä)
- 2 tl korianterijauhetta
- 1/2 tl chilijauhetta
- 1/3 tl kurkumaa
- ½ tl garam masalaa
- Maun mukaan suolaa
- Kuutioi paneer.
- Leikkaa sipulit, paprika ja tomaatti parin sentin kokoisiksi paloiksi.
- Hienonna chilli hienoksi silpuksi.
- Lämmitä öljy kadhaissa/kasarissa/wokissa. Paista jeeraa pannulla, kunnes se alkaa sätkiä.
- Lisää chilisilppu, laakerinlehdet ja inkivääri-valkosipulitahna.
- Lisää sipulit, ja kääntele niitä hetken aikaa.
- Kun sipulit alkavat olla läpikuultavia, lisää korianterijauhe, chilijauhe ja kurkuma. Sekoita hyvin, ja hauduta hetken aikaa.
- Lisää tomaatit. Paista parin minuutin ajan.
- Lisää paprika, puolet suolasta ja tilkka vettä. Hauduta kannen alla, kunnes paprika on pehmennyt ja tummunut hieman.
- Kaada sekaan paneer-kuutiot, garam masala ja maun mukaan suolaa. Paista keskilämmöllä hetken aikaa ja hauduta vielä 3-4 minuutin ajan avonaisena.
- Tarjoa intialaisten leipien kera.
Kommentit