Tarvitset:
- 1 ½ dl juustoa
- 1/2 dl korppujauhoa
- 2 perunaa
- 2 rkl maissijauhoa
- Mausteita:
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tl garam masalaa
- Maun mukaan suolaa
- Öljyä
Valmistelut:
- Keitä perunat pehmeiksi ja soseuta ne haarukalla.
- Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
Valmistus:
- Sekoita astiassa juustoraaste, perunasose, korppujauho, maissijauho sekä mausteet.
- Muodosta taikinasta lihapullien kokoisia palloja. Jos taikinasta ei saa muodostettua palloja, voi lisätä hieman pehmeää voita, joka kiinteyttää taikinaa.
- Lämmitä runsaasti öljyä kasarissa. Kun öljy on kuumaa, tiputa pallot varovasti öljyyn reikäkauhalla 3-4 palloa kerrallaan. Paista hetken aikaa, kunnes pallot ovat ruskeita.
- Valuta pallot reikäkauhalla, ja nosta ne talouspaperin päälle valumaan.
- Tarjoa kuumana ketsupin tms. dipin kera.
Kommentit