1241451766_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvitset:

  • 1 ½ dl juustoa

  • 1/2 dl korppujauhoa

  • 2 perunaa

  • 2 rkl maissijauhoa

  • Mausteita:

  •           1 tl chilijauhetta

  •           1 tl garam masalaa

  •           Maun mukaan suolaa

  • Öljyä

 

Valmistelut:

  • Keitä perunat pehmeiksi ja soseuta ne haarukalla.

  • Raasta juusto hienoksi raasteeksi.

Valmistus:

  • Sekoita astiassa juustoraaste, perunasose, korppujauho, maissijauho sekä mausteet.

  • Muodosta taikinasta lihapullien kokoisia palloja. Jos taikinasta ei saa muodostettua palloja, voi lisätä hieman pehmeää voita, joka kiinteyttää taikinaa.

  • Lämmitä runsaasti öljyä kasarissa. Kun öljy on kuumaa, tiputa pallot varovasti öljyyn reikäkauhalla 3-4 palloa kerrallaan. Paista hetken aikaa, kunnes pallot ovat ruskeita.

  • Valuta pallot reikäkauhalla, ja nosta ne talouspaperin päälle valumaan.

  • Tarjoa kuumana ketsupin tms. dipin kera.