Vihreitä paprikoita perunatäytteellä.
Tarvitset:
- 6 pientä vihreää paprikaa
- 4 perunaa
- Öljyä
- Mausteita: ½ tl asafoetidaa
1 tl korianterijauhetta
½ tl chilijauhetta
½ tl chole masala – maustesekoitusta tms.
1 tl kuminansiemeniä
Maun mukaan suolaa
Valmistelut:
- Keitä perunat pehmeiksi ja kuori ne. Soseuta perunat kevyesti haarukalla.
- Leikkaa paprikoista ”hatut” pois, ja irroita siemenet sisäpuolelta. Anna paprikoiden seistä, ja jos paprika keikkuu, niin sitä kannattaa tasoittaa varovasti veitsellä alapuolelta.
Valmistus:
- Lämmitä pannulla sopivasti öljyä, ja ruskista kuminansiemenet öljyssä.
- Lisää chillijauhe, asafoetida ja korianterijauhe. Kaada perunasose pannulle, ja sekoita hyvin.
- Lisää viela chole masala ja suola, ja anna paistua sekoittaen n. minuutin ajan. Ota pois liedeltä.
- Täytä paprikat perunaseoksella. Kiinnitä hatut kiinni hammastikulla, ja tiputa paprikoiden päälle hieman öljyä.
- Paista pellillä n. 200 asteessa n. 40 minuutin ajan, kunnes paprikat ovat rusehtavia ja pehmeitä.
Kommentit