Mausteinen tomaattihöystö.
Tomaatti esiintyy harvemmin pääruokana, vaikka se onkin useimpien subzien kastikeaines. Minä pidän tomaateista kovasti, joten kokeilin tätä tomaattijalfraizea rotin seuraksi. Helppoa ja hyvää!
Tarvitset:
- 3 tomaattia
- 1 sipuli
- 1 pieni vihreä chili
- Öljyä
- Mausteita:
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl korianterijauhetta
½ tl jeeraa (juustokuminajauhetta)
1/3 tl kurkumaa
1/3 tl chilijauhetta
Maun mukaan suolaa
Valmistelut:
- Viipaloi sipuli pitkulaisiksi suikaleiksi, tomaatti keskikokoisiksi palasiksi ja chili pieniksi paloiksi. Poista halutessasi chilistä siemenet, jos et pidä tulisesta ruoasta.
Valmistus:
- Lämmitä öljy pannulla. Paista sinapinsiemeniä öljyssä, kunnes ne alkavat poksahdella.
- Lisää sipulisuikaleet, ja ruskista niitä pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää chili, ja paista hetken aikaa.
- Kaada sekaan tomaatit sekä loput mausteet. Paista korkealla lämmöllä pari minuutin ajan.
- Lisää hieman vettä, ja anna hautua muutaman minuutin ajan, kunnes tomaatit ovat pehmenneet ja mausteet imeytyneet kasviksiin.
Kommentit