Tällä kertaa kokeilin kasvispihvien sijaan tehdä pihvejä soijarouheesta. Hesarin ohje toimi muuten hyvin, mutta taikina ei tahtonut pysyä koossa pannulla. Seuraavalla kerralla lisäisin ehkä mannaryynejä ja jonkin sitoja-aineen, esim. kananmunan. Lisäisin ehkä myös enemmän mausteita.
- Pane soijarouhe kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Lisää joukkoon soijakastike ja sekoita. Anna imeytyä.
- Raasta porkkana ja silppua sipuli, basilika ja persilja. Sekoita silppu ja mausteet soijarouheen sekaan.
- Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Jauhojen määrästä riippuu, kuinka hyvin pihvit pysyvät koossa, mutta mitä vähemmän jauhoja, sitä paremmat pihvit.
- Purista kädessä pieni määrä massaa ensin palloksi ja sitten litteähköksi pihviksi. Paista öljyssä molemmilta puolilta.
Kommentit