1238846887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täältä Intiasta löytää dhaniaa eli tuoretta korianteria paljon helpommin kuin välimerellisempää yrttiä, basilikaa. Basilika maistuu ihanalta pestossa (ja melkein kaikessa muussakin!), mutta tällä kertaa kokeilin peston valmistusta korianterista. Korianteri toimi mielestäni todella hyvin tehtävässään!

Tarvitset:

  • n. 1 dl tuoretta korianteria silputtuna

  • ½ dl pinjansiemeniä

  • 3-4 valkosipulinkynttä

  • 2 dl parmesaani- tms. juustoraastetta (itse käytin intialaista juustoa)

  • ½  dl oliiviöljyä

  • Maun mukaan suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

  • Laita kaikki ainekset blenderiin, ja soseuta ne hienoksi soseeksi.
  • Nauti esim. pastan seassa.

1238847029_img-d41d8cd98f00b204e9800998e