1239296632_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Lähdemme pääsiäiseksi reissuun, joten pashan tekoon ei jäänyt pahemmin aikaa. Pashaa teki kuitenkin mieli, ja Ruokalan pasha-ohje pikaiseen pashaan tuli apuun!

Muuntelin reseptia hieman paikallisiin olosuhteisiin sopeutuen. Tarvitset:

  • 2,5 dl kuohukermaa

  • 250g maustamatonta jogurttia

  • 1 dl sultana-rusinoita

  • 1 dl mantelirouhetta

  • 1 appelsiini

  • Maun mukaan sokeria

Valmistus:

Vaahdota kerma ja lisää jogurtti. Lisää vaahdon joukkoon rusinat, mantelirouhe ja kuutioitu appelsiini. Mausta kevennetty pasha sokerilla. Anna pashan vetäytyä kylmässä tunnin ajan ja tarjoa sellaisenaan pääsiäisherkkuna.