1242665117_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamras eli makea mangosose on tyypillinen kesänen ruokalaji luoteis-Intiassa, jossa se tarjotaan osana ateriaa purien tai muiden leipien kanssa. Jos ujostelee makeita ruokalajeja, niin miksei sen voisi tarjota jälkiruokanakin! Suosittelen!

Tarvitset:

 

  • 2 kypsää makeaa mangoa (keskikokoista)
  • 1/2 dl maitoa
  • 1-2 rkl sokeria
  • Tarpeen mukaan vettä

 

Valmistus:

 

  • Kuori ja paloittele mango pieniksi kuutioiksi.
  • Soseuta mango esim. blenderissä hienoksi soseeksi.
  • Sekoita mangon sekaan maito vähitellen vispilällä vispaten tasaiseksi. Lisää maun mukaan sokeria.
  • Soseen tulee olla melko juoksevaa. Lisää tarvittaessa vettä.
  • Tarjoa kylmänä intialaisten leipien kanssa tai esim. jälkiruokana.