Maissihöystö.
Tarvitset:
- 4 dl pakastemaissia
- 1 sipuli
- Öljyä
- (1-2 rkl ruokakermaa)
- Mausteita:
1 tl jeeraa (juustokumina)
1/3 tl asafoetidaa (hing eli hajupihka)
1/3 tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
½ tl garam masalaa
Maun mukaan suolaa
Valmistelut:
- Keitä maissi pehmeäksi.
- Silppua sipuli pieniksi kuutioiksi.
Valmistus:
- Lämmitä öljy pannulla. Paista jeeraa öljyssä, kunnes siemenet alkavat hyppiä pannulla. Lisää asafoetida.
- Lisää sipulikuutiot, ja ruskista ne.
- Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää loput mausteet sekä maissi ja tarpeen mukaan vettä. Anna hautua.
- Lisää lopuksi garam masala ja halutessasi hieman kermaa. Hauduta vielä hetken ajan.
Kommentit