1253016402_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maissihöystö.

Tarvitset:

  • 4 dl pakastemaissia

  • 1 sipuli

  • Öljyä

  • (1-2 rkl ruokakermaa)

  • Mausteita:

          1 tl jeeraa (juustokumina)


          1/3 tl asafoetidaa (hing eli hajupihka)


          1/3 tl kurkumaa


          1 tl chilijauhetta


          ½ tl garam masalaa


          Maun mukaan suolaa

Valmistelut:

  • Keitä maissi pehmeäksi.

  • Silppua sipuli pieniksi kuutioiksi.

Valmistus:

  • Lämmitä öljy pannulla. Paista jeeraa öljyssä, kunnes siemenet alkavat hyppiä pannulla. Lisää asafoetida.

  • Lisää sipulikuutiot, ja ruskista ne.

  • Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää loput mausteet sekä maissi ja tarpeen mukaan vettä. Anna hautua.

  • Lisää lopuksi garam masala ja halutessasi hieman kermaa. Hauduta vielä hetken ajan.