2145990.jpg

Karkkikaupasta tutut pallukat.

Ohjeesta saa n. 15 rommikuulaa.

Tarvitset:

  • 3 dl suklaakakkua

  • 1 tl rommia

  • ½ dl suklaaströsseliä

  • 1 dl suklaata

  • ½ dl kermaa

Valmistelut:

  • Murenna suklaakakku muruksi.

  • Leikkaa suklaa pieniksi kuutioiksi.

Valmista suklaakastike:

  • Sekoita suklaakuutiot ja kerma kattilassa.

  • Lämmitä matalalla lämmöllä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.

Kuulien valmistus:

  • Sekoita kakunmurut, rommi ja suklaakastike hyvin yhteen.

  • Leivo seoksesta pieniä palloja, ja kieritä ne suklaaströsselissä niin, että ne peittyvät.

  • Aseta kuulat paperimuotteihin ja laita jääkaappiin asettumaan.