Tämä helppo muffinsiohje löytyi minikirjasta nimeltä Everyday Chocolate. Rapeiden muffinsien sisältä valuu pehmeää suklaata, joka sulaa suussa...
Kirjan kannessa töllistelee samainen leivos.
Mitat ovat hieman hupsuja siksi,että ne on muunnettu brittiläisistä. Tästä pienestä taikinasta saa 6 muffinsia.
Tarvitset:
- 4 rkl pehmeää voita t. margariinia
- 2/3 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 1/3 dl vehnäjauhoja
- (1 tl leivinjauhetta)
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 6 palaa suklaata
- Tomusokeria koristeluun
Valmistus:
- Aseta 6 muffinsipaperia muffinsivuokaan.
- Laita leivonta-astiaan kaikki ainekset suklaapaloja lukuunottamatta. Vatkaa ainekset yhteen käsivatkaimella, kunnes taikina on tasaista.
- Laita osa taikinasta lusikalla muffinsipaperiin. Tee teelusikalla pieni kuoppa taikinan keskelle, ja aseta suklaapala kuoppaan. Laita vielä hieman taikinaa päälle.
- Paista muffinseja 190 asteessa n. 20 minuutin ajan. Anna
seistä parin minuutin ajan ja koristele lopuksi tomusokerilla.
Kommentit