1246439955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Garam Masala täyttää tänään yksi vuotta, ja sen kunniaksi syömme täytekakkua. Ensimmäinen blogivuosi on ollut hieno – olen saanut jakaa monta suosikkireseptiäni, tavannut useita samanhenkisiä ruokabloggaajia ja oppinut samalla hienoja uusia reseptejä. On tässä mennyt hiljattain 30 000 kävijän raja rikki, joten tuplasti syytä juhlia!

Tarjoan siis virtuaalisen palan kakkua kaikille lukijoille ja kiitän teitä kommenteistanne ja visiiteistänne blogiini.

Synttäreiden kunniaksi järjestän lukijoiden kesken arvonnan, jonka palkintona on jotakin Intiaan ja ruokaan liittyvää. Voitte osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen.

Kysyisin seuraavaa:

Minkä intialaisen ruokalajin haluaisit osata valmistaa? Tai jos et osaa vastata tuohon, mikä on suosikkisi intialaisen ruoan saralla? Muutkin kommentit ovat toki tervetulleita!

Muistathan laittaa kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, blogiosoitteesi tai muut yhteystiedot. Arvonta-aika jatkuu 15.7. saakka.  Onnea arvontaan! 

Arvonta-aika on päättynyt.


Kakusta sen verran, että se on unelmakakkupohjaan tehty -tosin korvasin perunajauhon maissijauholla, sillä perunajauhoa ei saa Intiasta. Täytteenä on Suomesta tuotua mariannecrushia sekoitettuna kermavaahtoon, jogurttiin ja tuorejuustoon. Namskis!