<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoListBullet, li.MsoListBullet, div.MsoListBullet {margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:0cm; margin-left:18.0pt; margin-bottom:.0001pt; text-indent:-18.0pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:-119; mso-list-type:simple; mso-list-template-ids:1296970794;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-style-link:"List Bullet"; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:18.0pt; mso-level-number-position:left; margin-left:18.0pt; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} -->
Tarvitset:
- 1 tomaatti
- ½ sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl masoor dalia (oransseja linssejä)
- ½ tl chilijauhetta
- ½ tl garam masalaa
- Maun mukaan suolaa
- Öljyä
Valmistelut:
- Liota linssejä vedessä puolen tunnin ajan.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi.
- Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Valmistus:
- Lämmitä öljy pannulla. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla, kunnes sipuli alkaa olla läpikuultavaa.
- Lisää chilijauhe ja garam masala, ja sekoita hyvin. Kaada sekaan tomaatti, ja anna hautua 5 min. ajan.
- Lisää litra kuumaa vettä ja maun mukaan suolaa. Keitä painekattilassa kolmanteen vihellykseen saakka - tai jos et omista painekattilaa, normaalissa kattilassa niin kauan, kunnes linssit ovat pehmeitä.
- Halutessasi voit soseuttaa keiton tai tarjota sen sellaisenaan (kuten kuvassa).
Kommentit