<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
Paistetuilla sipuleilla maustettu jogurtti.
Tarvitset:
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- ½ dl vettä
- Maun mukaan suolaa
- Öljyä
- 1 tl jeeraa (juustokuminan siemeniä)
- 1 sipuli
- ½ tl chilijauhetta
- ¼ tl kurkumaa
Valmistelut:
- Paloittele sipuli pieneksi silpuksi.
- Liota jogurttia vedellä, ja vispaa hyvin vispilällä. Mausta suolalla.
Valmistus:
- Lämmitä öljy pannulla. Paista jeeraa pannulla, kunnes siemenet alkavat pomppia.
- Lisää sipuli, ja ruskista.
- Lisää chilijauhe ja kurkuma, ja sekoita hyvin.
- Kaada maustettu sipulisilppu jogurtin sekaan ja sekoita huolellisesti.
Kommentit