Granaattiomenaraitaa eli anaar ki raitaa näkee ruokalistoissa harvemmin, mutta se maistuu erinomaiselta mausteisten ruokien yhteydessä.

Itse nautin raitani sattu paranthojen kera, ja yhdistelmä toimi hyvin.

 

Tarvitset:

  • Maustamatonta jogurttia

  • Vettä

  • Granaattiomenan siemeniä

  • Ripaus suolaa

  • Ripaus juustokuminajauhetta (jeera)

  • Ripaus sokeria

Valmistus:

  • Irrota granaattiomenasta siemenet ja puhdista ne.

  • Lisää jogurttiin hieman vettä, ja sekoita niin, että jogurtista tulee melko juoksevaa.

  • Lisää jogurttiin mausteet, ja sekoita hyvin.

  • Kaada sekaan granaattiomenan siemenet, jättäen muutama koristelua varten.

  • Nauti lisäkkeena jollekin subzille tai täytetylle paranthalle.