Raejuusto-vihanneshöystö.
Paneer bhurjee valmistetaan samalla tavalla kuin egg
bhurjee sillä erotuksella, että kananmuna korvataan käsin murskatulla tai raastetulla
paneer-juustolla. Paneer-juuston sijaan bhurjeen voi kokeilla myös raejuustoa.
maanantai, 3. marraskuu 2008
Raejuusto-vihanneshöystö.
Paneer bhurjee valmistetaan samalla tavalla kuin egg
bhurjee sillä erotuksella, että kananmuna korvataan käsin murskatulla tai raastetulla
paneer-juustolla. Paneer-juuston sijaan bhurjeen voi kokeilla myös raejuustoa.
Ruoka- ja leivontablogit
Blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen www.annagaram.blogspot.com.
Blogissa ohjeita mm. autenttisen intialaisen kasvisruoan valmistukseen. Kirjoittajana Intiassa asusteleva nainen, joka harjoittelee paikallisen ruoan laittoa ja vaihtaisi mielellään reseptejä muiden kasvisruoan ystävien kanssa. Heikkona myös jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Askartelu-, maalaus- ja sisustusjuttuja ilmestyy silloin tällöin. Tervetuloa tutustumaan blogiini!
Aamiaiset Arvonta Askartelu ja maalaus Chutneyt ja dipit Illanistujaiset Intialaisesta ruoasta Intialaiset leivät Intian kulttuuri Juomat Jälkiruoat Kaupan hyllyltä Keitot Leivonnaiset Makeiset Matkalla Muut kasvisruoat Raitat Riisiruoat Ruoka-aineet Intiassa Salaatit Sisustus Snack-ruoat Subzit Tiffin-ruoat Yleinen
Kommentit