Garam Masala on hiljentynyt viime aikoina, sillä vietän joulua Suomen kamaralla ja kokkaukset ovat jääneet vähemmälle - etenkin intialaisen ruoan saralla. Tänään sain kuitenkin ruoanlaittopitoisen yllätyksen, jonka jakaisin mielelläni myös lukijoiden kanssa!

Lahjasta paljastui seuraavia:

Suomi-piparimuotti (herkkua ulkosuomalaiselle!), prinsessa-muotti, Fiskarsin silikoniset hedelmänkuorijat (näillähän voisi kokeilla vaikka mangon kuorintaa!), silikonipensseli ja silikoninuolija. 

Sain myös ruotsinkielisen Ranska-teemaisen Fransk Afton-kirjan sen kunniaksi, että matkustamme Pariisiin uudeksi vuodeksi. 

Kirja sisältää sekä kuvausta Pariisin eri kortteleista että tyypillisiä ranskalaisia bistroreseptejä. 

Kirjan mukana tulee levyllinen tyypillistä bistromusiikkia tyyliin Edith Piaf.

Näiden merkeissä odottelemme Pariisin-matkaa... ja tuumin samalla, miten kasvissyöjä selviää Pariisin bistroissa! Vinkit ovat tervetulleita :)