Intiassa käytetään erilaisia öljyjä sitä mukaa, missä päin maata ja missä ruokakulttuurissa ollaan. Luoteis-Intiassa käytetään perinteisesti eniten maapähkinäöljyä (groundnut oil), koillisessa sinappiöljyä (mustard oil) ja etelässä raskasta kookosöljyä (coconut oil). Nykyään suuressa osassa maata suositaan auringonkukkaöljyä (sunflower oil) ja soijaöljyä (soy bean oil). Näistä vaihtoehdoista terveellisin on todennäköisesti maapähkinäöljy, joka sisältää vähemmän kolesterolia kuin muut öljyt. Itse suosin maapähkinäöljyä etenkin intialaisen ruoan laitossa.

Suomesta tuttua rypsiöljyä löytyy hyvin varustetuista ruokakaupoista nimellä canola oil. Myös oliiviöljyä löytyy  erikoisliikkeistä, ja se sopiikin mainiosti etenkin välimeren ruokiin.