Kotona ei ollut neljää eri juustoa, joten valmistin variaation Quattro formaggista kahdella eri juustolla. Pastaan käytin tapani mukaan kokojyväpastaa, joka sopi tehtävään hyvin. Suomen oloissa pelkkä kerma käynee kastiketta varten, mutta intialaisen kerman paakkuneisuuden vuoksi – ja terveyssyistä – lisäsin kastikkeeseen maitoa. Ihanaa pastaa, mutta pienikin annos riitti ja nyt tätä ei vähän aikaan jaksa syödäkään, sen verran raskasta se oli!
Tarvitset:
  • Pastaa
  • Ruokakermaa
  • Maitoa
  • Valkoviintä
  • Sinihomejuustoa
  • Parmesaania
  • Suolaa ja pippuria
  • Tuoreita yrttejä maun mukaan
Valmistus:
  • Keitä pasta ‘al dente’.
  • Samalla aikaa kun pasta pehmenee, lisää puoliksi kermaa ja puoliksi maitoa pannulle.
  • Kuumenna kermamaito, lisää murennettu sinihomejuusto ja valkoviini. Sekoita hyvin, ja anna hautua samalla sekoitellen.
  • Kun kastike alkaa saostua, lisää parmesaani.
  • Kaada kastike pastan sekaan ja viimeistele parmesaanilla ja tuoreilla yrteillä.