Vihreitä papuja intialaisittain.
Papusubzi valmistetaan samalla tavalla kuten muutkin  kuivat subzit eli mausteöljyssä paistaen. Halutessaan siihen voi lisätä myös sipulisilppua.
Tarvitset:
  • 200g nippu papuja
  • Öljyä
  • Mausteita:
  • 1 tl jeeraa eli juustokuminan siemeniä
  • Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka)
  • ½ tl chilijauhetta
  • 1/3 tl kurkumaa
  • 2 tl korianterijauhetta
  • Maun mukaan suolaa
Valmistelut:
  • Leikkaa pavut tuuman mittaisiksi paloiksi.
Valmistus:
  • Lämmitä öljy pannulla.
  • Paista jeeraa öljyssä, kunnes se alkaa räiskiä. Lisää asafoetida.
  • Lisää vähitellen muut mausteet ja sitten pavut. Paista hetken aikaa keskilämmöllä sekoittaen hyvin.
  • Hauduta matalalla lämmöllä kannen alla n. 15 min. ajan. (ei tarvitse lisätä vettä)
  • Tarjoa intialaisten leipien kera.