<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Paistetuilla sipuleilla maustettu jogurtti.

Tarvitset:

  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • ½ dl vettä
  • Maun mukaan suolaa
  • Öljyä
  • 1 tl jeeraa (juustokuminan siemeniä)
  • 1 sipuli
  • ½ tl chilijauhetta
  • ¼ tl kurkumaa

Valmistelut:

  • Paloittele sipuli pieneksi silpuksi.
  • Liota jogurttia vedellä, ja vispaa hyvin vispilällä. Mausta suolalla.

Valmistus:

  • Lämmitä öljy pannulla. Paista jeeraa pannulla, kunnes siemenet alkavat pomppia.
  • Lisää sipuli, ja ruskista.
  • Lisää chilijauhe ja kurkuma, ja sekoita hyvin.
  • Kaada maustettu sipulisilppu jogurtin sekaan ja sekoita huolellisesti.