Intialaisittain marinoidut juusto-kasvisvartaat.

Tarvitset:

 

  • 500g paneer-juustoa (esim. Bella Vanillan blogista löytyy ohje, mutta kotijuustoa voisi kokeilla myös)  
  • 4 tomaattia
  • 4 sipulia
  • 4 vihreää paprikaa
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl korianterinlehtiä
  • 2 rkl mintunlehtiä
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 tl suolaa

 

Valmistelut:

 

  • Leikkaa paneer 4cm x 2cm x 2 cm kokoisiksi paloiksi.
  • Viipaloi vihannekset veneiksi.
  • Silppua yrtit hienoksi silpuksi.
  • Sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin yhteen, ja marinoi n. 4 tunnin ajan.

 

Valmistus:

 

  • Pujota marinoidut kasvikset cocktail-tikkuihin seuraavassa järjestyksessä: sipuli-paneer-tomaatti-paprika.
  • Aseta kasvistikut joko uuninritilälle tai (mieluummin) grilliin, ja paista niitä 250 asteessa n. 18 min. ajan. Käännä tikkuja puolivälissä.
  • Tarjoa kuumina snackeinä esim. drinkkien kera.