<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
Suomen-tuliaisena toin myös Marianne Crushia, jota piti päästä kokeilemaan. Onneksi Open Café-blogista löytyi ohje mariannepaloja varten, jotka ovat alunperin Ei makeaa mahan täydeltä-blogista. Mariannepalat olivat kuin vaalea versio mokkapaloista, ja niissä maistui ihanasti minttu. Ne olivat myös todella helppo tehdä. Kokemukseni mukaan Marianne Crush maistuu leivoksissa vahvemmin kuin aiemmin kokeilemani Turkinpippuri Crush. Suosittelen!
Kommentit