<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Suomen-tuliaisena toin myös Marianne Crushia, jota piti päästä kokeilemaan. Onneksi Open Café-blogista löytyi ohje mariannepaloja varten, jotka ovat alunperin Ei makeaa mahan täydeltä-blogista. Mariannepalat olivat kuin vaalea versio mokkapaloista, ja niissä maistui ihanasti minttu. Ne olivat myös todella helppo tehdä. Kokemukseni mukaan Marianne Crush maistuu leivoksissa vahvemmin kuin aiemmin kokeilemani Turkinpippuri Crush. Suosittelen!