<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Helppo resepti arki-illan iloksi.

Tarvitset:

  • Pastaa (esim. farfalle tai penne)
  • Tölkillinen herkkusieniä
  • Sipuli
  • Ruokakermaa
  • ½ kasvisliemikuutio
  • Suolaa ja pippuria
  • Maissijauhoa
  • Vettä
  • Oliiviöljyä

Valmistelut:

  • Pilko sipuli pieneksi silpuksi.
  • Hienonna sienet tarvittaessa.
  • Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä.
  • Liota n. 2 rkl maissijauhoa n. ½ dl veteen suurusteeksi (myös voilla ja jauhoilla voi suurustaa).

Valmistus:

  • Pastan kiehuessa ruskista sipuli öljyssä.
  • Lisää sienet, ja kuullota niitä parin minuutin ajan.
  • Lisää maissijauho-vesisuuruste, ja sekoita hyvin.
  • Kaada sekaan maun mukaan kermaa, ja anna hautua muutaman minuutin ajan matalalla lämmöllä.
  • Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla, ja sekoita pastan sekaan.