<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoListBullet, li.MsoListBullet, div.MsoListBullet {margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:0cm; margin-left:18.0pt; margin-bottom:.0001pt; text-indent:-18.0pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:-119; mso-list-type:simple; mso-list-template-ids:1296970794;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-style-link:"List Bullet"; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:18.0pt; mso-level-number-position:left; margin-left:18.0pt; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} -->

Tarvitset:

  • 1 tomaatti
  • ½ sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 dl masoor dalia (oransseja linssejä)
  • ½ tl chilijauhetta
  • ½ tl garam masalaa
  • Maun mukaan suolaa
  • Öljyä

Valmistelut:

  • Liota linssejä vedessä puolen tunnin ajan.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi.
  • Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Valmistus:

  • Lämmitä öljy pannulla. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla, kunnes sipuli alkaa olla läpikuultavaa.
  • Lisää chilijauhe ja garam masala, ja sekoita hyvin. Kaada sekaan tomaatti, ja anna hautua 5 min. ajan.
  • Lisää litra kuumaa vettä ja maun mukaan suolaa. Keitä painekattilassa kolmanteen vihellykseen saakka  - tai jos et omista painekattilaa, normaalissa kattilassa niin kauan, kunnes linssit ovat pehmeitä.
  • Halutessasi voit soseuttaa keiton tai tarjota sen sellaisenaan (kuten kuvassa).