<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Teki mieleni kokeilla Suomesta tuliaisena tuotua turkinpippurirouhetta, ja Jojon Cookbookista sain idean laittaa sitä muffinseihin. Muffinsien ohje on siis alunperin Fazerin sivuilta. Muffinsit olivat hyviä, tosin turkinpippuri ei maistunut kovinkaan vahvalta leivonnaisissa.

Miehelle tein muutaman normaalin muffinsin, sillä hän ujostelee salmiakkia...