Kuiva subzi perunasta (aloo) ja sarviapilasta (methi).

Tarvitset:

  • 2 isoa perunaa t. 3 pientä
  • Kimppu sarviapilaa
  • Öljyä
  • Mausteita:

          1 tl jeeraa (juustokuminan siemeniä)
        ½ tl asafoetidaa (hajupihka eli hing)
          1/3 rkl kurkumaa
          1 tl chilijauhetta
          2 tl korianterijauhetta
          Maun mukaan suolaa

 

Valmistelut:

  • Keitä perunat ‘al dente’ (esim. mikroaaltouunissa 5 min. ajan 1-2 rkl vettä).
  • Paloittele sarviapila pieneksi silpuksi.

 

Valmistus:

  • Lämmitä öljy pannulla. Paista jeeraa pannulla, kunnes siemenet alkavat hyppiä. Lisää asafoetida, ja paista pienen hetken ajan.
  • Lisää kasvikset sekä chilijauhe, kurkuma, korianterijauhe ja puolet suolasta. Tässä vaiheessa voi lisätä hieman vettä. Anna hautua n. 5 min. ajan.
  • Mausta suolalla ja garam masalalla. Hauduta vielä muutaman minuutin ajan.
  • Tarjoa intialaisten leipien ja raitan kera.

 

 

Veikeän näköistä sarviapilaa.