1835635.jpg

 

Vihreitä paprikoita perunatäytteellä.

 

Tarvitset:

  • 6 pientä vihreää paprikaa

  • 4 perunaa

  • Öljyä

  • Mausteita: ½ tl asafoetidaa

           1       tl korianterijauhetta

          ½ tl chilijauhetta

          ½ tl chole masala – maustesekoitusta tms.

          1 tl kuminansiemeniä

           Maun mukaan suolaa

 

Valmistelut:

  • Keitä perunat pehmeiksi ja kuori ne. Soseuta perunat kevyesti haarukalla.

  • Leikkaa paprikoista ”hatut” pois, ja irroita siemenet sisäpuolelta. Anna paprikoiden seistä, ja jos paprika keikkuu, niin sitä kannattaa tasoittaa varovasti veitsellä alapuolelta.

 

Valmistus:

  • Lämmitä pannulla sopivasti öljyä, ja ruskista kuminansiemenet öljyssä.

  • Lisää chillijauhe, asafoetida ja korianterijauhe. Kaada perunasose pannulle, ja sekoita hyvin.

  • Lisää viela chole masala ja suola, ja anna paistua sekoittaen n. minuutin ajan. Ota pois liedeltä.

  • Täytä paprikat perunaseoksella. Kiinnitä hatut kiinni hammastikulla, ja tiputa paprikoiden päälle hieman öljyä.

  • Paista pellillä n. 200 asteessa n. 40 minuutin ajan, kunnes paprikat ovat rusehtavia ja pehmeitä.

1835640.jpg